Győri Atlétikai Club Győr város Magyar Antidopping csoport

Klubhírek

Az EYOF és az U18-as Atlétikai Európa-bajnokság helyszínén tanulhatják több sportág alapjait azok a 7 és 12 év közötti gyerekek, akik jelentkeznek a Győri Atlétikai Club nyári sporttáborába.

Indul a GYAC nyári sporttábora!

„Az Olimpiai Sportpakban a részvevők a GYAC szakosztályai közül a birkózással, a judóval a tornával, az atlétikával és a tenisszel ismerkedhetnek meg, és bepillanthatnak az evezősök mindennapjaiba is, bár vízre nem megyünk, tanmedencés evezést gyakrolohatnak a gyerekek. Ezek mellett az uszoda és az úszás sem maradhat ki, hiszen az Aqua Sportközpont itt van a GYAC otthonának szomszédságában. Természetesen minden sportágat szakedzői felügyelet mellett próbálhatnak ki a gyerekek, így könnyen el tudják dönteni, hogy melyik az amelyik a legjobban tetszik nekik, melyikkel szeretnének esetleg a későbbiekben komolyan foglalkozni” - mondta Petrahn Barbara a GYAC klubmenedzsere, aki hozzátette, a táborozók naponta délelőtt és délután is két-két órában ismerkedhetnek a sportágakkal, emellett a szabadidőben különböző játékos, sportos feladatokat is teljesíthetnek, focizhatnak, ping-pongozhatnak, tollaslabdázhatnak, számháborúzhatnak. A résztvevőknek napi kétszeri étkezést biztosít a GYAC.

A tábor programjai minden nap 8 órakor kezdődnek, és 17 óráig tartanak. „Természetesen ez nem egy edzőtábor, nem versenyre készítjük fel a gyerekeket, ez inkább egy játékos sporátgválasztó. A célunk az is, hogy minél többen megkedveljék a sportot és szeptembertől, az iskolakezdéstől majd az edzéseinket is látogassák. A tábor első ötnapos turnusa június 17-én indul, aztán 24-én, július 1-jén, 15-én, és augusztus 5-én is kezdődik egy-egy turnus a táborban ” - mondta Bogár Lilla a GYAC atlétikaedzője.

A GYAC sporttáborába a gyactabor@gmail.com email címen, valamint a +36305820545-ös telefonszámon lehet jelentkezni.

Partnerek

A Győri Atlétikai Club kiemelt partnerei és főbb támogatói.